februari 28, 2017

Enkele van onze projecten:

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Project: Implementatie Cedexis Jena binnen Varian omgeving

Directe feedback tijdens behandeling van patiënten. Vanuit dit uitgangspunt ging ZRTI op zoek naar de meest passende oplossing. Cedexis implementeerde de Jena videobril binnen de bestaande Varian omgeving bij ZRTI. De Varian TrueBeam in combinatie met de Cedexis Jena zorgt voor een optimalere behandelmethode voor zowel patiënt als specialist.

Dyn'R Medical Systems

Project: Volledige integratie Cedexis Jena in SDX® respiratory gating system

Het SDX® systeem is een combinatie van een spirometer, videobril en besturingssoftware. De videobril biedt de patient een visuele weergave van de ademhalingscurve. Op deze manier is de patiënt actief betrokken bij het proces en is het mogelijk de positionering van de tumor stabiel te houden ten behoeve van de radiotherapie.

Koninklijke Visio

Project: ontwikkeling FelineSight voor ondersteuning bij nachtblindheid

Cedexis heeft samen met Koninklijke Visio de FelineSight ontwikkelt om mensen met nachtblindheid meer bewegingsruimte te geven in situaties met beperkte omgevingsverlichting. Denk hierbij aan een verbeterde mobiliteit in en rondom het huis.

Cedexis Ease (Plug-and-Play)

Project: verminderen van nervositeit en tensie bij medische behandelingen.

De Ease verlegt de aandacht van de behandeling naar het afleidende weergegeven beeld, dit zonder het contact te verliezen met de behandelend specialist. De videobril simuleert een volwaardig HD breedbeeldscherm van 250cm doorsnede binnen 26 graden van het gezichtsveld. De patiënt wordt zo niet afgesloten van zijn omgeving, en is bereikbaar voor aanwijzingen van de behandelend specialist. Deze unieke balans tussen afleiding en alertheid zorgt voor een directe meerwaarde voor zowel patiënt als specialist.

Scroll Up