april 12, 2017

Jena DYNR

Respiratory Gating
In opdracht van DYN'R ontwikkelde Cedexis een videobril die volledig geoptimaliseerd is voor gebruik in een radiotherapie omgeving.
Er zijn binnen de radiotherapie verschillende toepassingen waarbij ‘Respiratory Gating’ of ‘Breath Hold’ technieken worden toegepast. Door middel van deze methodes en met behulp van een ademhalingsmonitor wordt de ademhalingscurve van de patiënt gevisualiseerd. De Cedexis Jena wordt gebruikt om deze ademhalingscurve voor de patiënt duidelijk zichtbaar te maken.

Optimaal contact tussen arts en patiënt
De omgeving blijft voor de arts en/of patiënt waarneembaar omdat de bril het gezichtsveld niet geheel afsluit. De vdeobril maakt gebruik van slechts 26 graden van het totale blikveld. Het blijft daardoor mogelijk om onderling goed te kunnen communiceren.

Gebruik in de medische omgeving
De lichtgewicht bril (75 gram) is zeer geschikt voor intensief professioneel gebruik. De Jena beschikt over goede LCD-lenzen (1280x720 HD) en extra stevige bekabeling met robuuste connectoren. Een media converter met verschillende ingangen (HDMI en VGA) maken van de JENA een multifunctionele videobril die geschikt is voor alle werkzaamheden waarbij artsen en/of patiënten gebruik maken van beelden, waarmee informatie snel kan worden afgelezen of om patiënten instructies te geven. De Jena blinkt uit in gebruikersgemak en is direct uit de doos te gebruiken.

 

Scroll Up