VIDEOBRILLEN
VOOR MEDISCHE TOEPASSINGEN

Wat wij doen

Cedexis Medical Eyewear ontwikkelt, levert en implementeert videobrillen ten behoeve van specialisten en patiënten. Hierbij is het vertrekpunt van elk ontwikkeltraject het significant verbeteren van de specialist en/of patiëntervaring.
Mondzorg

Verminderen van angst en stress
Meer dan 40% van de bevolking vindt een tandartsbezoek een stressvolle opgave. De Cedexis Ease geeft patiënten meer controle over de behandeling door het aanbieden van afleiding in de vorm van multimedia content. Een oplossing volledig aanpasbaar aan een beoogde doelgroep.


Klik hier voor meer informatie

Radiotherapie

Optimale ademhalingsfeedback
Het behouden en volgen van een optimale ademhalingscurve is essentieel voor een selectie van radiotherapeutische behandelingen. De Cedexis Jena is in samenwerking met vakspecialisten ontwikkeld om binnen een Varian omgeving een directe meerwaarde te kunnen bieden op dit gebied.

Klik hier voor meer informatie

Echografie

Verbetering ergonomie van de specialist
Het verbeteren van de houding van de specialist, door het dragen van een videobril, tijdens een procedure draagt bij aan een efficiëntere behandeling van een patiënt. De specialist kan zich focussen op de procedure door het direct ontvangen van beelden in combinatie met de eigen handbewegingen.

Klik hier voor meer informatie

UW SPECIALISATIE

Zelf een toepassing op het oog?
Bent u zelf een medisch specialist en heeft u een idee voor een toepassing? Neem gerust contact met ons op. Graag bespreken wij geheel vrijblijvend de mogelijkheden die wij kunnen bieden om ook uw patiënt en/of specialistervaring zo optimaal mogelijk te kunnen inrichten.

KIJK MEE MET ONZE OPLOSSINGEN

Onderstaand vindt u een aantal filmpjes waarin onze oplossingen zijn verschenen in de media. Interesse in één van deze oplossingen of heeft u een idee voor het gebruik van deze technologie? Vult u onderop de pagina het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bijna 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve audiovisuele techniek binnen de medische omgeving.

Sinds 2011 werken wij met medische professionals uit verschillende vakgebieden samen om de technische ontwikkeling van Near Eye Displays of Head Mounted Displays optimaal te kunnen inzetten binnen het medische vakgebied. Het gebruik van videobrillen in specialisaties zoals radiotherapie, echografie en mondzorg leveren aan de kant van de patiënt én aan de kant van de specialist veel voordelen op. Voor de patiënt liggen de voordelen op het gebied van een succesvollere behandeling, meer ervaren controle en beter comfort. Voor een specialist brengt onze technologie enorme voordelen op het gebied van ergonomie en behandeloptimalisatie.

Bestaande productoplossingen in de HMD markt zijn vaak te generiek om direct toe te kunnen passen in een gespecialiseerde omgeving. Wij helpen om een oplossing werkbaar en betrouwbaar te integreren binnen de omgeving en procedures. Niet alleen zorgen we voor de ontwikkeling en integratie, wij dragen ook zorg over de service en stabiliteit van de oplossing.

In onze samenwerking geloven wij sterk in korte lijnen, een strakke projectplanning en oprechte betrokkenheid.

MET ONS VAN GEDACHTEN WISSELEN OVER EEN MOGELIJKE TOEPASSING?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Scroll Up